Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0765-240-655

Apelați-ne

Categorii

Buletin de știri

Ferestre de mansarda Premium Designo R8

Nu există produse în cadrul acestei categorii
Ferestre de mansarda Premium Designo R8

Ferestre de mansarda Premium Designo R8

Subcategorii

 • Ferestre de mansarda Premium Designo R85 H WD lemn

  Ferestrade mansarda Top Designo R85 H WD lemn este echipata cu pachetul Roto Blue Line , cu sticla dublusecurizata si termoizolatoare cu Ug=1.0 w/mpk. Fereastra de mansarda este prevazuta cu un pachet termoizolator suplimentar si folie bariera de vapori , premontate din fabrica , ceea ce confera un spor de izolatie a ferestrei de mansarda de 15%. Uw=1.2 w/mpk

 • Ferestre de mansarda Premium Designo R85 K WD pvc

  Ferestre de mansarda Premium Designo R85 K WD pvc cu sticla dublu securizata și termoizolanta Roto blueLine, pachet termoizolant (WD) premontat. Cu aceasta tehnica a ferestrei de mansarda seriei 8, Roto a pus bazele unui standard aplicabil și azi. Principiul Roto este sinonim cu mai multă libertate și mai mult confort.

 • Ferestre de mansarda Premium Designo R88A H WD lemn

  Ferestre de mansarda Premium Designo R88A H WD lemn cu sticlă dublu securizată şi termoizolantă Roto blueLine Plus, pachet termoizolant (WD) premontat (la cerere)Cu aceasta tehnica a ferestrei de mansarda seriei 8, Roto a pus bazele unui standard aplicabil și azi. Principiul Roto este sinonim cu mai multă libertate și mai mult confort.

 • Ferestre de mansarda Premium Designo R88A K WD pvc

  Ferestre de mansarda Premium Designo R88A K WD pvc cu sticlă dublu securizată şi termoizolantă Roto blueLine Plus, pachet termoizolant (WD) premontat (la cerere)Cu aceasta tehnica a ferestrei de mansarda seriei 8, Roto a pus bazele unui standard aplicabil și azi. Principiul Roto este sinonim cu mai multă libertate și mai mult confort.